taaltrainingen

Voor wie?

Wageningen in’to Languages verzorgt taaltrainingen voor studenten, medewerkers van Wageningen UR en externe klanten.

Interesse in een taaltraining Engels, Nederlands, Frans of Spaans? Maak hieronder een keuze om per doelgroep gericht te kunnen bekijken.

Interesse in een andere taal?

Wageningen in’to Languages werkt samen met Radboud in’to Languages. Door deze samenwerking kunt u gebruik maken van een uitgebreider talenaanbod. Radboud in’to Languages biedt ook de volgende talen aan: Duits, Italiaans, Chinees, Japans, Russisch, Portugees, Pools, Arabisch, Zweeds, Turks en Gebarentaal.

Voor deze trainingen geldt dat ze:

  • In de eerste instantie plaatsvinden in Nijmegen, bij Radboud in’to Languages. Mochten er meer dan 10-12 studenten van Wageningen UR in dezelfde periode interesse hebben in een van de trainingen, dan kan deze plaatsvinden in Wageningen op de campus.
  • Bestaan uit 8 bijeenkomsten van 1,5 lesuren per week. Naast de lesuren moet u denken aan minimaal 2 uur zelfstudie per week thuis.
  • Elk 3 maal per jaar aangeboden worden.

Voor meer informatie per taal kijkt u op de site van Radboud in’to Languages

Kosten Nijmegen

Medewerkers van Wageningen UR en externe klanten ontvangen een korting van 10% op het reguliere tarief voor trainingen met open inschrijving die plaatsvinden in Nijmegen. Voor studenten van Wageningen UR geldt dat zij met een verklaring van de begeleider van het betreffende vak, een eigen bijdrage van €90 betalen. Het restant wordt aan de opleiding gefactureerd. Lees meer over de mogelijkheden op de website van Radboud in’to Languages.