Freelance docenten Engels gezocht

Voor onze cursussen Engels (dag en/of avond) zoeken wij ervaren native en near-native trainers Engels.

Onze cursussen en trainingen vinden plaats op de campussen van de Radboud Universiteit en Wageningen Universiteit & Research (onze twee locaties), maar ook incompany bij bedrijven en organisaties door het hele land. Dus ook als je niet in de regio Nijmegen/Wageningen woont, ben je van harte welkom om te reageren.

Onze klanten zijn studenten, medewerkers en promovendi van de universiteiten en externe klanten uit profit en non-profit organisaties.

Functie-eisen

Ben je academisch geschoold in een voor de functie relevante richting, bij voorkeur met een eerstegraads lesbevoegdheid of ben je een (near-) native speaker met een gelijkwaardig buitenlands diploma met didactische component?

Heb je ruime ervaring in lesgeven op verschillende niveaus, voor verschillende klantgroepen en organisaties?

Ben je ook bereid om ’s avonds te werken?

Ben je bereid te reizen wanneer een opdracht in-company uitgevoerd dient te worden?

Ben je een flexibele, ondernemende, creatieve persoonlijkheid, die brede interesses heeft en communicatief zeer vaardig is?

Als je al deze vragen met ’ja’ kunt beantwoorden, ben je wellicht de aanvulling voor ons team die wij zoeken.

Wij geven de voorkeur aan ervaren docenten die breed inzetbaar zijn, en zowel groepslessen als privétrainingen kunnen geven; inhoudelijk van alle markten thuis. Ervaring met hanteren van het CEFR en intakes kunnen doen is een pré. Evenals ervaring met het geven van cursussen en workshops op het gebied van Classroom English/CLIL aan docenten van tweetalige scholen, Cambridge cursussen (BEC, FCE, CAE, CPE, IELTS) en cursussen academisch Engels.

Organisatie

Radboud in'to Languages is een toonaangevend taal- en communicatiecentrum in Nederland. We leveren een grote variëteit aan trainingen en diensten op het gebied van taal en communicatie aan klanten van binnen en buiten de universiteit. Daarnaast kun je bij ons terecht voor taaltoetsen, vertalingen en tekstredactie, communicatietrainingen, coaching en advies. We zijn verbonden aan de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Wageningen in’to Languages is het expertisecentrum voor taal en communicatie van Wageningen University & Research. Wageningen in’to Languages verzorgt taaltrainingen voor studenten en medewerkers van Wageningen University & Research en externe klanten.

Vanaf 2011 werkt Wageningen in'to Languages intensief samen met Radboud in'to Languages. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten een breder en hoogwaardiger aanbod voor taalvaardigheidsonderwijs en vertaalservices bieden. Zowel Radboud in'to Languages als Wageningen in'to Languages krijgt zo een nog sterker academisch en internationaal georiënteerd profiel. Op die manier zijn we in staat te investeren in kwaliteitsverbetering en innovatie.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de heer René Vermeulen via r.vermeulen@let.ru.nl

URL:
www.ru.nl/radboudintolanguages/
www.wur.nl/into