Andere talen leren

Hier vind je andere talen die je kunt leren.

Naast Engels, Frans, Spaans en Nederlands voor anderstaligen, kun je ook kiezen voor een van onderstaande talen. Deze cursussen worden verzorgd door onze partnerorganisatie Radboud in'to Languages en vinden online of in Nijmegen plaats. Cursussen op maat kunnen ook in Wageningen georganiseerd worden.

WUR-studenten betalen slechts € 60,-* voor een groepscursus als zij aan de voorwaarden voldoen en krijgen 10% korting op de reguliere cursusprijs indien zij niet aan de voorwaarden voldoen.
WUR-medewerkers krijgen 10% korting op de reguliere cursusprijs.

Talen

Voorwaarden kosten groepscursussen Nijmegen voor WUR-studenten

BSc/MSc student WUR € 60,-*

*Dit tarief geldt alleen voor de studenten die een ondertekend formulier kunnen overleggen. Op dit formulier geef je aan dat je deze taalcursus nodig hebt voor scriptie of stage in het buitenland. Het formulier moet ondertekend worden door een budgetgerechtigde van de leerstoelgroep, waarmee hij verklaart dat de rest van het cursusbedrag à € 227,10 gefactureerd kan worden aan de leerstoelgroep.

  • Exclusief cursusmateriaal
  • Je kunt bij ons niet met contant geld betalen

>> Toestemmingsformulier

Interne doorbelasting voor WUR-medewerkers

Wil je een cursus via onze partnerorganisatie Radboud in’to Languages volgen en betaalt jouw werkgever? Interne doorbelasting voor medewerkers van WUR is mogelijk. Geef hiervoor via het inschrijfformulier de contactgegevens van jouw werkgever door.