Product

Grammar & Vocabulary 1

Wil je je Engelse grammatica en vocabulaire opfrissen en uitbreiden, zodat je fouten kunt vermijden en minder lang naar de juiste woorden hoeft te zoeken? Tijdens deze cursus ga je aan de slag met de belangrijkste grammaticaregels en breid je je woordenschat uit.

Doelgroep

Grammar & Vocabulary 1 is bedoeld voor iedereen die zijn of haar grammatica wil opfrissen en vocabulaire wil uitbreiden.

Cursusniveau

B1-B2 (CEFR)

Cursusinhoud

Grammatica
Deze cursus behandelt de belangrijkste grammaticale regels en meest gemaakte fouten. Je zult zien dat deze cursus je kennis opfrist, maar dat er ook veel regels zijn die je nog niet kent of toepast.

Aan bod komen:

Vocabulaire

Mensen die Engels leren maken zich nog wel eens zorgen over hun grammatica, maar ook een gebrek aan het juiste vocabulaire is vaak een belemmering voor succesvolle communicatie. De woorden die je kiest, of juist niet, kunnen meer overbrengen dan simpelweg ideeën. Ze kunnen een andere betekenis hebben, een onderliggende boodschap of mening overbrengen, of zelfs de loop van de geschiedenis veranderen!

Met 800 nieuwe woorden die ieder jaar aan het Engelse woordenboek worden toegevoegd, is het lastig te bepalen waar je begint.

Deze cursus laat je zien hoe je nieuwe woorden leert en nieuwe woorden en hun betekenis herkent, en hoe je zelf je vocabulaire kunt uitbreiden. Je legt een persoonlijk woordenboek aan van de woorden die je zowel in je zakelijke als privéleven kunt gebruiken.

Toelatingseisen

Om mee te kunnen doen aan deze cursus heb je een score van 50-70 nodig op de Oxford Online Placement Test (OOPT).

Je kunt de OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl.

Wat is een Oxford Online Placement Test?

Data en tijden

Deze cursus wordt jaarlijks aangeboden in maart en oktober.

Wil je deze cursus graag volgen, maar is hij volgeboekt of staat de gewenste startdatum er nog niet bij? Klik dan hier en wij laten het je weten als je je kunt inschrijven voor nieuwe data.

Locatie

Je volgt de lessen bij ons op locatie: Campus Wageningen University & Research.

Aantal bijeenkomsten

10 bijeenkomsten 1,5 uur per week.

Zelfstudie

2 uur per week.

Cursusmateriaal

Bij deelname aan deze cursus ontvang je tijdig meer informatie over de aanschaf van het cursusmateriaal.

Certificering

Je ontvangt een certificaat van Wageningen in'to Languages als je in minimaal 80% van de lessen aanwezig was.

Na deze cursus kun je doorstromen naar Grammar & Vocabulary 2.

Kosten

WUR medewerkers Kosteloos - De kosten voor deze cursus kunnen gedragen worden door de afdeling/kenniseenheid waar je werkzaam bent. Lees meer hierover.
WUR medewerkers € 660,-
Regulier tarief € 786,50

De cursusprijs is exclusief het cursusmateriaal.