Medewerkers

Als medewerker van Wageningen University & Research kun je bij ons kiezen uit een ruim assortiment taaltrainingen. We kunnen voor jouw afdeling een specifieke training op maat samenstellen die helemaal is toegesneden op het gewenste niveau, vakgebied en op de leerdoelen. Je kunt ook deelnemen aan een van onze cursussen in het kader van Richtlijnen Taalgebruik of een van onze reguliere groepscursussen. Daarnaast verzorgen we ook vertalingen en tekstredactie.

Richtlijnen Taalgebruik

Om de internationalisering van Wageningen University & Research een verdere impuls te geven, biedt de universiteit cursussen Nederlands en Engels aan voor alle medewerkers die onder Richtlijnen Taalgebruik vallen.

Maatwerktrainingen

Wil je graag een taal leren of een communicatievaardigheid onder de knie krijgen in je eigen tempo en omgeving, op de momenten die jou het beste uitkomen?

Ongeacht de taal die je wilt leren, of de vraag die je hebt. Bij ons vind je een passende oplossing!

Ik wil informatie over een training op maat

Intensive language programmes

Wil je in korte tijd je taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een Intensief Taalprogramma of een van onze eendaagse English boost camps.

Voor docenten

Voor docenten die nog beter les willen geven in het Engels verzorgen wij onderstaande cursussen:

- Overige cursussen voor docenten (Aangeboden door Radboud in'to Languages)

Voor wetenschappers

Taalcursussen voor medewerkers*

* Als medewerker van Wageningen University & Research krijg je korting op het reguliere cursustarief. De kosten voor sommige cursussen Engels en Nederlands kunnen gedragen worden door de afdeling/kenniseenheid waar je werkzaam bent. Kijk op de pagina Taalgebruik voor meer informatie.

Vertaling & Tekstredactie

Voor vertalingen en tekstredactie kun je terecht bij onze vertaalservice.