Professionals uit het bedrijfsleven

Voor professionals die effectiever willen communiceren met (anderstalige) klanten of collega’s hebben wij diverse trainingen en diensten.

Groepscursussen Engels voor professionals

Op zoek naar een Cambridge cursus?

Bekijk het aanbod van onze partner Radboud in'to Languages.

Trainingen op maat

Wil je graag een taal leren of een communicatievaardigheid onder de knie krijgen in je eigen tempo en omgeving, op de momenten die jou het beste uitkomen?

Ongeacht de taal die je wilt leren, of de vraag die je hebt. Bij ons vind je een passende online oplossing!

Met onze online taal en communicatie maatwerktrainingen leer je op afstand én met persoonlijke begeleiding van een trainer. Door toepassing van online tools en de virtual classroom, krijg je het beste van twee werelden. Enerzijds de vrijheid om te leren waar het je het beste uitkomt, en anderzijds de luxe van een trainer die je motiveert en richtlijnen geeft op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Ter inspiratie:

Ik wil meer informatie over een online maatwerktraining

Intensieve taaltrainingen

Wil je als professional in korte tijd je taalvaardigheid in het Engels, Nederlands, Duits, Spaans of Frans aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensive Language Programmes verzorgd door onze partner Radboud in'to Languages in Nijmegen. Wij bieden daarnaast diverse booscamps Engels aan.

English Boost Camps

Vertaling & Tekstredactie

Onze afdeling Vertaling & Tekstredactie vertaalt en redigeert onder andere laboratoriumprotocollen, productbeschrijvingen en keuringsrapporten, handleidingen voor verpakkings-, sorteer- en bewerkingsmachines en landbouwvoertuigen, je bent gegarandeerd van een tekst die perfect aansluit bij jouw doelgroep.