Promovendi en Postdocs

Promovendi en Postdocs van Wageningen University & Research kunnen diverse cursussen volgen om hun Engelse spreek- of schrijfvaardigheid te verbeteren. Ons aanbod is gericht op Life Sciences en gebaseerd op wetenschappelijk vocabulaire. Buitenlandse promovendi kunnen ook hun Nederlandse taalvaardigheid verbeteren.

Cursussen worden aangeboden in samenwerking met Wageningen Graduate Schools (WGS)

Onze PhD-cursussen vinden face-to-face op de campus plaats, of online. Kijk hieronder voor het actuele rooster. We volgen te allen tijde de corona-maatregelen van het RIVM en de WUR.

Rooster PhD en Postdoc cursussen 2023

Postdocs

Maatwerktrainingen

Wil je graag een taal leren of een communicatievaardigheid onder de knie krijgen in je eigen tempo en omgeving, op de momenten die jou het beste uitkomen?

Ongeacht de taal die je wilt leren, of de vraag die je hebt. Bij ons vind je een passende online oplossing!

Met onze online taal en communicatie maatwerktrainingen leer je op afstand én met persoonlijke begeleiding van een trainer. Door toepassing van online tools en de virtual classroom, krijg je het beste van twee werelden. Enerzijds de vrijheid om te leren waar het je het beste uitkomt, en anderzijds de luxe van een trainer die je motiveert en richtlijnen geeft op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Ter inspiratie

Ik wil meer informatie over een online maatwerktraining

Algemene voorwaarden groepscursussen Wageningen in’to Languages in samenwerking met de Wageningen Graduate Schools (WGS)