Crowdfunding Muggenradar App

De onderzoekers van Muggenradar.nl vragen het publiek om een financiële bijdrage om de ontwikkeling van een Muggenradar App mogelijk te maken. Met de App kan het Nederlandse publiek het hele jaar door muggenoverlast registreren en foto’s van dode/platgeslagen steekmuggen insturen. We verwachten dat we met hulp van het publiek de muggenoverlast in Nederland sterk kunnen verkleinen als we beter weten welke soorten waar voorkomen, wanneer ze overlast veroorzaken en hoe veranderingen in klimaat en de omgeving de aanwezigheid en activiteit van muggen beïnvloedt.

Muggenradar_App_hand.jpg

De App gaat het publiek, overheden en natuurbeheerders informeren over waar en wanneer er muggenoverlast plaats vindt of mogelijk zelfs verwacht wordt. Daarmee wil Muggenradar een schakel vormen tussen wetenschappelijke kennis en vragen die er in de samenleving leven.

Op de Muggenradar Crowdfundingpagina kunt u zelf bepalen welke bijdrage u wilt leveren.

Indien u andere mogelijkheden ziet voor een financiële ondersteuning van Muggenradar of als u suggesties heeft voor mogelijke financieringsbronnen dan vragen we u met het Muggenradar team contact op te nemen via muggenradar@wur.nl.