Symposium
Symposium: Eiwittransitie versnellen in het inkoopbeleid
Wageningen University & Research (WUR) presenteert haar bevindingen m.b.t. belemmerende en bevorderende factoren die publieke organisaties ervaren bij het verschuiven naar meer plantaardige eiwitten in de inkoop van hun organisatie. U bent van harte uitgenodigd om samen met experts na te denken over acties voor het versnellen van de eiwittransitie.
Programma
Bevindingen belemmerende en bevorderende factoren
Inspirerende voorbeelden: Dienst Justitiële Inrichtingen en TU Delft
Paneldiscussie: reflectie op resultaten
Groepsdiscussies: actiepunten
Borrel
Sprekers & Panel
Opening: Stacy Pyett, Programma Manager Proteins for Life, WUR
Spreker: Sanne Djojosoeparto en Muriel Verain (WUR) presenteren bevindingen belemmerende en bevorderende factoren
Spreker: Pieter van de Graaf, Eigenaar, The Food Office | a.i. Coördinator Eten en Drinken, TU Delft
Spreker: Wolter van der Vlist, Inkoopbeleid & Strategie, Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)
Panellist: Rob Heijink, Categoriemanager, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Panellist: Natascha Kooiman, Kwartiermaker TransitieCoalitie Voedsel en Oprichter Smaackmakers
Panellist: Dr. Liesbeth Velema, Expert Voeding & Gedrag en Projectleider Eetomgevingen, Voedingscentrum
Panellist: Jeroen Willemsen, Innovation Lead Protein Shift, Foodvalley NL
Moderator: wordt aangekondigd
Tickets
*Tijdens dit evenement zullen er foto’s worden gemaakt die als ondersteunend materiaal dienen om de resultaten via social media kanalen te verspreiden.
Contact
Voor vragen, neem contact op met Florine Kremer (florine.kremer@wur.nl).