Product

Mediabereiding

Mediabereiding van Wageningen Bioveterinary Research (WBVR) produceert cultuur- en weefselkweekmedia, reagentia, buffers, oplossingen en andere mengsels voor onder andere onderzoek, ontwikkeling én productie van vaccins en diagnostische doeleinden.

Met 40 jaar ervaring in Mediabereiding helpen we u snel aan de slag. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en services die voldoen aan eisen van geldende kwaliteitsnormen tegen aantrekkelijke prijzen.

We blinken uit in specialisaties: complexe producten op maat, in kleine hoeveelheden

Op maat gemaakt

Onze experts kunnen op basis van eigen of aangeleverde receptuur het product bereiden. We richten ons voornamelijk op kleine batches en/of complexe media die naar wens op maat gemaakt worden. De specifieke toepassingen en wensen van de klant zijn daarbij leidend voor het bereidingsproces.

  • Van circa 300 producten hebben we een eigen receptuur; deze bereidingsvoorschriften zijn opgenomen in ons algemene kwaliteitssysteem.
  • Nieuwe producten worden in een batch-omvang naar keuze geproduceerd op basis van de receptuur van de klant. Op aanvraag kan in principe elk product gemaakt worden. Wij beschouwen deze recepten als eigendom van de klant.

Producten

In de lijst hieronder staan voorbeelden van producten. Voor onderzoek, vaccins en diagnostische doeleinden kunnen wij vrijwel elk gewenst product produceren. Prijzen zijn op aanvraag en hangen grotendeels af van de bestelde hoeveelheid.

Kwaliteit

Ons instituut is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 standaard. Verder zijn ringtesten ISO 17043:2010 (scope R021) en laboratorium analyses ISO 17025:2017 (scope L389) geaccrediteerd.