Nieuws

Webshop WBVR - producten en diensten voor gezondheid van dier en mens

Gepubliceerd op
11 mei 2023

Werkt u in de dier- of volksgezondheid? Wageningen Bioveterinary Research (WBVR, onderdeel van Wageningen University & Research) levert producten en diensten die u kunnen ondersteunen bij uw werkzaamheden. In onze webshop kunt u eenvoudig producten van hoge kwaliteit bestellen die geschikt zijn voor gebruik in onderzoek naar dier- en volksgezondheid.

Bij Wageningen Bioveterinary Research is ons doel om de gezondheid van dier en mens te beschermen door middel van preventie en bestrijding van dierziekten.

Gevestigd in Nederland, lopen we al meer dan een eeuw voorop in toegepast veterinair onderzoek - op mondiaal niveau. Hierdoor hebben wij veel producten en diensten beschikbaar, waarvan we sommige aan externe klanten kunnen aanbieden. Voor uw gemak kunt u ons aanbod vinden in onze nieuw ontworpen webshop.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Webshop aanbod

In onze webshop treft u verschillende productcategorieën aan, waaronder antilichamen tegen (veterinaire) pathogenen, controlesera voor ontwikkeling en validatie van diagnostiek en gespecialiseerde groeimedia voor het kweken van eukaryote en prokaryote cellen. Bezoek de webshop om meer te weten te komen over ons productaanbod.

Grenzen overschrijden

Infectieziekten trekken zich niets aan van grenzen. Daarom verzenden we onze biologische producten rechtstreeks naar onze collega-professionals, wereldwijd.

Alle producten worden in Lelystad ontwikkeld, in onze ultramoderne faciliteiten, volgens hoge kwaliteitsnormen en indien gewenst op maat gemaakt voor uw specifieke behoefte.

En als universitair onderzoeksinstituut gaat de winst naar baanbrekend onderzoek voor een gezonde toekomst van dieren en mensen. Bezoek onze webshop op wur.eu/ bvr/webshop om zelf te ontdekken hoe het aanbod van WBVR van dienst kan zijn bij uw werk.