Samenwerken met ons

Wageningen Centre for Development Innovation, onderdeel van Wageningen University & Research, staat voor internationale expertise en capaciteitsontwikkeling. Ons doel is kennis in actie om te zetten door versterking van de capaciteiten voor duurzame ontwikkeling in lage- en middeninkomenslanden.

We leven in een wereld die steeds complexer en onvoorspelbaarder wordt. Wij helpen onze partners en klanten – zowel uit de publieke sector als uit het bedrijfsleven – oplossingen te ontwikkelen voor deze veranderingen.

Door u te helpen om betere resultaten te behalen, dragen we niet alleen bij aan de duurzaamheid van uw organisatie maar pakken we ook bredere, wereldwijde uitdagingen aan. Denk hierbij aan voedselzekerheid, klimaatverandering, de toegang tot natuurlijke hulpbronnen, de bescherming van biodiversiteit en het versterken van lokale gemeenschappen.

Samenwerking die aansluit op uw behoeften

Wageningen Centre for Development Innovation kan samen met u werken aan:

Het karakter van ons werk:

  • Kennis co-creatie
  • Gevoel voor lokale context
  • Diepgaande kennis over agrofood sectoren
  • Sterke vaardigheden in het opbouwen van capaciteit
  • De kwaliteit om partners met elkaar in verbinding te brengen

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Onze klanten en onze impact

We ondersteunen projecten in landen met lage inkomens en middeninkomens. Dit doen we samen met partijen van over de hele wereld.

Enkele partijen waarmee we samenwerken:

logos partners cdi.JPG

Hoe kunnen we u helpen?

We kijken er naar uit om samen met u kennis in actie om te zetten. Neem contact op met een van onze deskundigen om te bespreken hoe we uw organisatie kunnen helpen.

Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de pagina Over Wageningen Centre for Development Innovation.