Duurzaamheid in bedrijven verbeteren

Verduurzamen in de Agri & Food keten

Veel bedrijven hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan. Organisaties streven ernaar diverse duurzaamheidsdoelen te behalen, zoals het verkleinen van hun CO2-uitstoot, terugdringen van hun waterverbruik en bestrijden van ontbossing. Deze onderwerpen zijn groot en complex en bevinden zich vaak buiten uw invloedssfeer. U heeft al een aantal stappen in de goede richting gezet, maar hoe weet u nu zeker of uw strategie werkt? Jaagt u de juiste doelen na? En wat is de volgende stap om uw bedrijf sterker te maken en de concurrentie voor te blijven?

Ontdek hoe wij u kunnen helpen met het bereiken van uw duurzaamheidsdoelen.

Wat wij voor uw bedrijf kunnen doen

Wij helpen u bij het vinden van oplossingen

Wij zijn een gerenommeerd en onafhankelijk onderzoeksinstituut voor wetenschappelijk en toegepast onderzoek met vele jaren ervaring op het gebied van duurzaamheidsmetingen en verbeteringen in de Agri & Food sector. Wij helpen bedrijven in het afbakenen van duurzaamheidsuitdagingen, relevante meting en interventie-strategieën. Daarbij zetten we duurzaamheidsafwegingen op scherp en proberen we de uitdagingen om te zetten in bedrijfskansen.

We think it is great when WUR’s research can help design the way forward. It is great when science and practice interact with each other
Carla Romeu Dalmau, Senior Manager Learning and Impact Research bij IDH

Redenen om voor ons te kiezen:

  • Verfrissende inzichten
  • Domein- & sectorkennis
  • Interactieve & integrale aanpak
  • We werken wereldwijd
  • Internationaal hoog aangeschreven
  • One-stop shop

Bereik uw duurzaamheidsdoelen in vijf stappen of minder

Of het nu aan het begin is of het eind, of tijdens specifieke stappen, wij leveren u toegepaste antwoorden en kunnen een kritische blik werpen op de voortgang van uw impactstrategie.

Duurzaamheidsmanagement cyclus

Duurzaamheidsmanagement cyclus

We presenteren deze stappen als een cyclus. Niet alleen de context en bedrijfsvoering veranderen continu, we leren ook elke dag bij vanuit de dagelijkse praktijk, effectieve interventies, milieu-effecten en methodologische ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Lees meer over