Market intelligence potentiele marktkansen ontdekken

Potentiële marktkansen ontdekken

Betrouwbare, pre-competitieve gegevens over huidige en toekomstige marktontwikkelingenzijn essentieel voor uw strategische beslissingen. Mogelijk bent u op zoek naar productiemogelijkheden in een nieuwe regio, of naar prijsverwachtingen van cruciale grondstoffen. Of u wilt meer inzicht in het effect van de gevolgen van mogelijke handelsbarrières of klimaatverandering op langere termijn voor uw bedrijfsactiviteiten.

Het is een uitdaging de juiste informatie te vinden, die te analyseren en te duiden. Wageningen Economic Research beschikt over veel relevante internationale databronnen die, door ze te koppelen, bijzondere inzichten opleveren. Met deze data ondersteunen we u bij het nemen van beleids- en investeringsbeslissingen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Waarom Wageningen Economic Research

  • Al tientallen jaren innovatief in wereldwijd marktonderzoek
  • Wetenschappelijk onderbouwde inzichten toepasbaar op uw commerciële bedrijfsvoering
  • Uitgebreid netwerk van experts en unieke kennis van wereldwijde agri- en voedselmarkten
  • State of the art data en modellen en domeinexpertise

Feiten die uw strategische intuïtie ondersteunen

Wij onderzoeken en verklaren welke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen er zijn op de markt, zodat u uw beslissingen kunt baseren op harde feiten. Wij onderzoeken marktwerking, ontwikkelen waarschuwingssystemen en ontdekken waar de kansen liggen. Dankzij ons beleidsonderzoek zijn wij als geen ander in staat de gevolgen van beleidsveranderingen snel door te vertalen naar uw organisatie. Zo weet u precies wat de trends zijn, maar ook welke storende factoren een rol spelen, zoals malversaties op termijnmarkten, handelsoorlogen en ziekte-uitbraken. Met deze kennis van potentiële markten, nieuwe en conventionele technologieën, opkomende economieën en concurrenten bent u in staat om uw concurrentiepositie te verbeteren.

Welk stukje van de puzzel heeft u nodig?

Marktscenario’s ontwikkelen Marktwerking monitoren Marktimpact en marktrespons analyseren The Market Intelligence puzzle

Behoefte aan marktinzichten?

Wageningen Economic Research biedt u concrete antwoorden die u ondersteunen om uw organisatie nog toekomstbestendiger te maken

Of behoefte aan kennis over consumentengedrag?