Faciliteiten & tools

Veel van het onderzoek dat we doen voor onze klanten en financiers kan niet worden uitgevoerd zonder de modernste onderzoeksfaciliteiten. Onze in-house laboratoria en onze veldonderzoeklocaties staan open voor gebruik door derden, met verschillende gebruiksvoorwaarden. Visuele weergave van gegevens door middel van kaarten is een krachtig hulpmiddel om besluitvorming in overheidsbeleid en in de particuliere sector mogelijk te maken. We hosten een groot aantal nationale datasets, zoals satellietgebaseerde vegetatiekaarten, landgebruikskaarten en geomorfologische kaarten. Op deze pagina kunt u ook door tools, software en modellen navigeren die u kunnen helpen bij het implementeren van uw ideeën en projecten, met of zonder de hulp van onze experts.

Bekijk ons aanbod aan faciliteiten, tools en meer:

Kaarten, GIS- en gegevensbestanden

Wageningen Environmental Research beheert grote landsdekkende gegevensbestanden zoals de digitale bodemkaarten, grondgebruik in heden en verleden en de digitale geomorfologische kaart.

Meer kaarten en GIS-bestanden

Software, modellen en databases

Wageningen Environmental Research ontwikkelt software, modellen en databases om bijvoorbeeld de geschiktheid van een habitat voor flora of fauna te toetsen of oogstvoorspellingen te doen op basis van historische oogststatistieken en meteorologische gegevens.

Alle software, modellen en databases