Openbaar Gebruik Faciliteiten

Heeft u behoefte aan laboratorium faciliteiten, maar kost het u teveel om deze zelf te onderhouden? Of wilt u proeven liever door eigen personeel laten uitvoeren, maar beschikt u niet over de benodigde faciliteiten? Het Bodem Hydro-Fysisch lab stelt zijn faciliteiten: de geklimatiseerde ruimten met bijbehorende labapparatuur, ter beschikking aan geïnteresseerde gebruikers.

Wie kan gebruik maken van de labfaciliteiten?

Geïnteresseerde gebruikers kunnen mensen zijn van bedrijven die niet aan Wageningen University & Research zijn gelieerd, maar ook mensen van buiten de vaste gebruikersgroep binnen Wageningen University & Research. Op de webpagina Opdrachten vindt u de voorwaarden voor gebruik in de zogenaamde "Gebruiksovereenkomst" en vindt u een overzicht van de prijzen.

Waarom stellen we de faciliteiten ter beschikking?

Wageningen University & Research hecht grote waarden aan goed uitgeruste laboratoria. Ons onderzoek is daarvan afhankelijk. Door het lab bij een groter publiek bekend te maken en het ook daadwerkelijk de gelegenheid te bieden tegen een kleine vergoeding het lab te gebruiken, is het lab beter in staat om de faciliteiten op een hoog niveau in stand te houden en te moderniseren. Bovendien bevordert het de wederzijdse uitwisseling van kennis. Beide aspekten zijn voordelig voor zowel u als potentiele gebruiker als voor de huidige gebruikers van het lab.

Werkwijze

Wilt u gebruik maken van het lab, neem dan contact op met een van de labbeheerders zoals aangegeven in de Contact tab. In overleg met u worden dan de gewenste bepalingen vastgesteld en de periode waarin u de bepalingen uitvoert. Deze periode is bindend in verband met overige reserveringen. Vervolgens vult u de Gebruiksovereenkomst in en zendt deze ons toe. Bij het aangaan van de overeenkomst wordt ervan uitgegaan dat u over de juiste vaardigheden beschikt om de apparatuur te bedienen. Mocht dit niet zo zijn, en wilt u ondersteuning, dan wordt in overleg met u vastgesteld hoe daaraan invulling wordt gegeven. De benodigde formulieren staan op de webpagina Opdrachten.

Niet zelf doen?

Wilt u het werk toch liever aan ons ervaren personeel overlaten, dan kan dat natuurlijk ook. De Gebruiksovereenkomst hoeft dan niet te worden ingevuld.

Vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact op via de Contact button.