Testimonials van Wageningen Food & Biobased Research
Elk project binnen Wageningen Food & Biobased Research heeft een verhaal, met betrokken ondernemers, een vooruitstrevend doel en inspirerende resultaten. Wij onderzoekers vertellen er graag over maar nog liever geven we de ondernemers zelf het woord. Lees hieronder verhalen van ondernemers die met ons gewerkt hebben.
Klanten over samenwerken met Wageningen Food & Biobased Research
-
Suikerreductie is geen black box. We begrijpen steeds beter hoe de verschillende ingrediënten zoals zetmeel, eiwitten, suikers en vezels op elkaar reageren.
Stefano Renzetti -
Onderzoekers van Wageningen Food & Biobased Research hebben de container getest en voor ons simulaties gedaan in een windtunnel
Alain van Schaik, Business Manager Intermodal bij Thermo King -
Experts hebben per appelras in kaart gebracht hoe de bestaande bewaarcondities dit product beïnvloeden. Op basis daarvan kregen wij gericht advies over aanpassingen waarmee we de kwaliteit beter konden behouden.
Aleksandr Pakhno, General Manager UApple -
De keuze voor Wageningen was zo gemaakt. De specialisten die er werken, hebben veel kennis over hoe je de eigenschappen van ingrediënten en texturen kunt beïnvloeden.
Ingeborg Haagsma-Boels, R&D Director Westland Kaas -
Ze zijn goed in het opzetten van experimenten en interventiestudies in real-life settings, zoals een restaurant of cafetaria.
Anne Fischer, Head of Global Nutrition bij J. Rettenmaier & Söhne -
Het prettige aan de samenwerking is, dat Wageningen Food & Biobased Research direct volgens de normen werkt die in de sector gehanteerd worden, en dat het onderzoek op een wetenschappelijke manier wordt uitgevoerd: gedegen en verifieerbaar.
Olaf Fennis, afvalverwerkingsbedrijf Attero -
Wageningse experts kunnen goed schakelen tussen wetenschap en praktijk. Dat heeft ons enorm geholpen in het proces. We blijven voedselverspilling in ons bedrijf periodiek meten. Volgend jaar willen we het net zo goed doen, liefst nog een stukje beter.
Corine Kroft, Royal A-ware -
Bij Wageningen Food & Biobased Research weten ze als geen ander hoe je samen tot een actieplan komt.
Bob Hutten, van Hutten Catering -
We hebben flinke energiebesparingen gerealiseerd en bieden onze klanten nu nog meer service
Henrik Lindhardt -
We werken samen met een stabiele groep onderzoekers die goed weten waar onze behoeften liggen. Zij maken gebruik van uitgebreide kennis over zetmeel en andere biomaterialen.
Mark Geerts, PaperFoam -
Maar zoveel als we weten over technische apparaten, zo weinig weten we van voedingsmiddelen
René Mijs, commercieel directeur bij IMS Medical