Waarom onze trainingen?

Onze trainingen dragen bij aan een verbetering van de prestaties van uw laboratorium en de analysemethoden waarvan u gebruik maakt. Waarom kiezen voor onze trainingen?

Geavanceerde laboratoria

Onze trainingen vinden plaats in onze geavanceerde laboratoria die zijn voorzien van hoogwaardige analyseapparatuur. Bij veel van de huidige detectietechnieken wordt gebruik gemaakt van massaspectometrie.

Deskundige trainingleiders

De trainingen worden gegeven door zeer deskundige cursusleiders. Waar nodig huren wij gastdocenten van universiteiten, onderzoeksinstellingen en bedrijven uit.

Up to date kennis voedselveiligheid

Als nationaal en internationaal onderzoekslaboratorium onderhoudt Wageningen Food Safety Research banden met nationale en Europese beleidsmakers en regelgevende instanties. Hierdoor beschikken wij altijd over up-to-date kennis over actuele zaken op het gebied van voedselveiligheid en -authenticiteit.

Voor iedereen

Onze trainingen zijn beschikbaar voor deelnemers uit verschillende landen en organisaties. Door de hoge mate van interactie tijdens de cursus kunnen deelnemers ervaringen en tips met elkaar uitwisselen.

Technische en in-company trainingen

Wageningen Food Safety Research biedt diverse soorten trainingen, waaronder technische trainingen en in-company maattrainingen. Wij kunnen u ook helpen bij het kiezen van de juiste training.

Wageningen Food Safety Research en Wageningen Academy

Veel van onze trainingen worden georganiseerd in samenwerking met Wageningen Academy.