Nieuws

De derde editie van de Autonomous Greenhouse Challenge start nu

Gepubliceerd op
1 juni 2021

De eerste fase van de 3de editie van de Autonomous Greenhouse Challenge begint deze week met de Online Challenge, een nieuw element in de editie van dit jaar. Deze Online Challenge richt zich op het testen van de vaardigheden van de deelnemers van de AI-gemeenschap op het gebied van machinaal leren en automatische beeldverwerking. Meer dan 50 teams en 250 deelnemers zullen aan deze fase van de wedstrijd deelnemen.

De Autonomous Greenhouse Challenge is erg blij met de grote interesse voor dit onderdeel en ziet er naar uit om de kennis in beeldanalyse en het machinaal leren te kunnen zien! Ben je geïnteresseerd in meer informatie over de deelnemende teams en wil je ze tijdens de Online Challenge volgen? Dan nodigen we je uit de Autonomous Greenhouse-website te bezoeken. De winnaar van de Online Challenge zal op 14 juli bekend worden gemaakt. 

Heb je interesse om zelf aan de 3de editie van de Autonomous Greenhouse Challenge mee te doen en heb je de kans gemist om aan de eerste fase mee te doen? Dat is geen probleem. Je kunt later dit jaar nog aan de volgende fasen van de Autonomous Greenhouse Challenge, de hackathon en de Greenhouse Growing Challenge, meedoen. Bekijk de video en ga naar de website voor meer informatie.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

De 3de Autonomous Greenhouse Challenge wordt door Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw en Bloembollen georganiseerd en gesponsord door Tencent. We zijn blij om ook onze overige sponsoren te kunnen aankondigen en bedanken: Fluence by Osram, Gebr. Geers bv, Gemeente Lansigerland, Glastuinbouw Nederland, Hortiplan, Kas als Energiebron, LetsGrow, Ridder Climate Screens en Sigrow.​