Activiteit

Prikkel je zintuigen: Innovaties in Groenten en Fruit

Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw & Bloembollen, en daarmee ook het Smaakteam, viert dit jaar het feit dat we 15 jaar aan de Violierenweg in Bleiswijk zijn gevestigd. Op 8 oktober willen wij onze relaties informeren over de nieuwste innovaties tijden een Klantcontactdag. Deze interessante middag heeft als thema: “Prikkel je zintuigen: Innovaties in groente en fruit”.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw & Bloembollen
Datum

vr 8 oktober 2021 14:00 tot 17:30

Locatie Horti Science Park, Violierenweg 1-3, 2665 MV Bleiswijk

Dit event vindt plaats tijdens de Horti Science Park Event Weeks, die worden georganiseerd door Wageningen University & Research, Delphy Improvement Centre en Gemeente Lansingerland in het kader van het 15-jarig jubileum.

Hieronder vindt u het meest actuele programma voor die middag. Kijk voor updates regelmatig op de website! Het programma zal tussentijds worden aangevuld.

14.00 Inloop met koffie en thee
14.30 Introductie Smaakteam
14.40-16.20 Diverse sprekers werpen hun blik op Innovaties in groente en fruit:
1. Garmt Dijksterhuis (consumentenonderzoeker, Wageningen University & Research)
Peter Offermans (onderzoeker technische innovaties, IMEC)
3. Filip van Noort (Teelt specialist o.a papaya, Wageningen University & Research)
4. Chantal Engelen (Medeoprichter & groenteredder, Kromkommer).
16.20 Netwerkborrel
17.30 Afsluiting programma

Als u Teler, Kweker of Veredelaar bent, dan kunt u kunt zich inschrijven tot 1 oktober.

Er is een mogelijkheid om relaties/collega’s uit te nodigen voor deze middag. Stuur dan de aanmeldlink door. Diegene dient zich dan ook aan te melden via dezelfde link.

Let op: aanmelden is verplicht. Dit in verband met de geldende corona regels. Wageningen University & Research volgt de regels van het RIVM.

Wij hopen u op vrijdagmiddag 8 oktober te mogen verwelkomen op onze klantcontactdag aan de Violierenweg 1, 2665 MV Bleiswijk.

Van links naar rechts: Caroline Labrie, Shuna Wang, Eva Ketel, Trudy van Twist, Daisy Lammers, Rick de Jong, Yvonne van Peer, Wilma Kouwenhoven, Ineke Stijger en Liza Marinus.
Van links naar rechts: Caroline Labrie, Shuna Wang, Eva Ketel, Trudy van Twist, Daisy Lammers, Rick de Jong, Yvonne van Peer, Wilma Kouwenhoven, Ineke Stijger en Liza Marinus.

Coronavirus

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. I.v.m. de coronamaatregelen is er plaats voor 75 deelnemers. Voor uw bezoek is een coronatoegangsbewijs nodig. U neemt dit mee via de Coronacheck-app of geprint op papier. Wij scannen bij de ingang uw QR-code. Vergeet niet ook uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Horti Science Park Event - Banner