Activiteit

Pitch Your Robot

Het Horizon 2020-project agROBOfood, dat tot doel heeft een ecosysteem op te zetten dat de toepassing van robottechnologieën binnen de agri-foodsector bevordert en ondersteunt, organiseert nu het 3e online-evenement "Pitch your Robot". Kleine en middelgrote ondernemingen, Startups en Scale-ups die al een robotische oplossing hebben ontwikkeld, krijgen de kans om hun technologie te pitchen en financiering veilig te stellen om hun project vooruit te helpen tijdens een online evenement op 29 en 30 maart 2023.

Organisator agROBOfood
Datum

wo 29 maart 2023 tot do 30 maart 2023

Naast de kans om jouw robot voor een zeer ervaren jury te presenteren en bekendheid te krijgen, zijn de prijzen een andere reden om je in te schrijven! Bij de vorige twee edities van "Pitch Your Robot" werden niet alleen financiële prijzen uitgereikt, maar ook toegang tot educatieve programma's (zoals de Computer Vision Summer School van Wageningen University & Research (WUR)) en een “Evaluatie van Robotische Oplossingen” door WUR’s Senior tech panel. De prijzen bedragen maar liefst 200K euro verdeeld over 5 winnaars in de volgende categorieën: 1e winnaar 75k, 2e winnaar 50k, 3e winnaar 40k, 4e winnaar 20k en 5e winnaar 15k.

Erik Pekkeriet, Program Manager Agro Food Robotics bij WUR is een van de leden van de jury: "Pitch Your Robot is het beste robotica showcase platform in de Europese Unie en dit is het moment om te laten zien wat je in huis hebt. We kijken naar zowel innovativiteit als investeerbaarheid. Het evenement van dit jaar heeft ook de grootste prijzenpot die we ooit hebben gehad, dus de inzet is hoog!"

Vind hier meer informatie en schrijf je in vóór 3 maart 2023 om je plaats in deze pitchingwedstrijd te verzekeren!