Dienst

(Veld)proeven voor gewasbescherming

Wageningen University & Research biedt bedrijven alles wat ze nodig hebben om hun gewasbeschermingsmiddelen snel op de markt te kunnen brengen. Van het lab tot de markt ondersteunen we u met proeven op maat, zodat uw bedrijf kennis kan opdoen over nieuwe middelen en zo een optimale en snelle introductie bij de klant kan bieden.

Ontwikkelt u chemische of biologische middelen, een combinatie hiervan of geheel nieuwe toepassingstechnieken? Heeft u vragen over R&D, registratie en/of product stewardship? Neem dan contact met op met:

Expertise en innovatieve faciliteiten

De experts van Wageningen University & Research staan alom bekend vanwege hun deskundigheid op het gebied van gewasbescherming. Met onze expertise in gewasbescherming en onze innovatieve faciliteiten bieden we bedrijven een perfecte combinatie om de meerwaarde van hun gewasbeschermingsmiddelen te testen, te ontwikkelen en te demonstreren.

We zijn officieel GEP-gecertificeerd (goede experimentele werkwijzen, Good Experimental Practice) en alle proeven worden uitgevoerd volgens de GEP-regels.

We richten ons op het leveren van zoveel mogelijk succesvolle proeven, zodat uw middel sneller op de markt komt en uw investeringen meer rendement opleveren.

Objectief en betrouwbaar

Met meer dan 500 plantwetenschappers (incl. gewasbeschermingsonderzoekers) en een groot internationaal netwerk van gewasbeschermingsdeskundigen bieden wij een wetenschappelijke benadering en kunnen wij al uw vragen over gewasbescherming beantwoorden. Onze onafhankelijke positie en objectieve benadering zorgen voor een betrouwbaar en langdurig resultaat.