Product

Prime Diagnostics

Prime Diagnostics produceert reagentia en systemen voor detectie en identificatie van plantenpathogenen. Prime Diagnostics levert hoogwaardige diagnostische reagentia en services die voldoen aan de specifieke eisen van inspectiediensten, onderzoeksorganisaties en bedrijven die zich bezighouden met plantenveredeling en gewasbescherming. Onze kennis is geworteld in het onderzoek van het plantonderzoek van Wageningen University & Research.

Onderzoek en wensen van de markt

Prime Diagnostics ontwikkelt in nauwe samenwerking met partners uit de agrarische sector en gerenommeerde onderzoeksgroepen producten op basis van de behoeften van markt en klanten. Prime Diagnostics heeft eigen moderne laboratoria voor de ontwikkeling en productie van antilichamen. Alle reagentia worden onder strenge kwaliteitscontrole geproduceerd. De producten van Prime Diagnostics zijn gebaseerd op expertise op het gebied van serologie, validatie en plantenpathologie. Op die manier overbrugt Prime Diagnostics de kloof tussen innovatief onderzoek en actuele wensen van de markt.

Producten Prime Diagnostics breed verkrijgbaar

Prime Diagnostics richt zich op het leveren van plantendiagnostica en sterke technische ondersteuning, tegen aantrekkelijke kosten. Producten zijn wereldwijd beschikbaar, door directe verkoop en een uitgebreid distributienetwerk. Hierdoor zijn we een betrouwbare partner van leidende laboratoria en zaadbedrijven in de land- en tuinbouwsector.

Bestellen via webshop

U kunt onze reagentia bestellen via onze webshop. In de webshop vindt u al onze producten, kunt u uw eigen selectie maken en snel en gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Voor meer informatie of eventuele assistentie kunt u contact opnemen via primediagnostics@wur.nl.

Antisera op maat

Antisera en conjugaten met fluorescentie of enzymatische labels die niet in de catalogus staan, kunnen op aanvraag worden geproduceerd. Neem daarvoor contact met ons op.

Lees de leveringsvoorwaarden van Prime Diagnostics (Engelstalig)