Close up linnen

Opleidingen voor professionals

Naast studentenonderwijs ontwikkelt Wageningen Circular Fashion Lab® verschillende mogelijkheden om professionals uit de industrie en geïnteresseerden op te leiden die willen overstappen op circulaire mode. Bekijk hieronder onze cursussen en seminars, aarzel niet om ons te informeren als uw organisatie andere wensen heeft met betrekking tot circulaire modetraining.

Leren over circulair textiel en mode

(Online) onderwijs

Online Education - Circular Fashion Lab

Summer School - Biobased materialen voor toekomstbestedige textiel

Deze cursus is bedoeld voor professionals in de textielsector die meer willen weten over biogebased materialen en hoe zij deze in hun dagelijkse praktijk kunnen integreren om systemische verandering tot stand te brengen.

MOOC

In samenwerking met ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten heeft Circular Fashion LabĀ® een gratis onlinecursus over circulaire mode ontwikkeld. Het werd gelanceerd in januari 2020 en binnen zes maanden hebben al meer dan 10.000 studenten wereldwijd deelgenomen aan onze cursus. Wil je meer weten over circulaire mode en op welke gebieden we werken om deze industrie te verbeteren? Klik hieronder en ga met ons mee op een online educatieve reis!

Seminars en evenementen

Seminars - Circular Fashion Lab

Agenda

Circular Fashion LabĀ® zet zich in om onze inzichten in textiel en mode te verspreiden met de professionele gemeenschap van ontwerpers, merken en anderen die betrokken zijn bij textiel en/of mode. Om onze inzichten te delen, ontwikkelen we samen met onze Wageningse onderzoekers en docenten interactieve seminars. Hier vind je aankomende evenementen. Momenteel organiseren we geen seminars of evenementen, maar we hopen snel weer terug te zijn met een inspirerend programma.

Contactpersoon