Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Food Process Engineering - Anneloes van Boven
  • Publicaties
Terug naar profiel

Publicaties - AP (Anneloes) van Boven MSc

Kernpublicaties

  • Particle structure development during spray drying from a single droplet to pilot-scale perspective
    Nienke M. Eijkelboom1, Anneloes P. van Boven1, Isabel Siemons, Patrick F.C. Wilms, Remko M. Boom, Reinhard Kohlus, Maarten A.I. Schutyser (2023) Journal of Food Engineering
  • AP (Anneloes) van Boven MSc
    AP (Anneloes) van Boven MSc Promovendus
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Food Process Engineering
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring