Terug naar profiel Contactpersoon voor... - prof.dr.ir. AJ (Atze Jan) van der Goot Nieuws Vegaburgers maken tijdens de scheikundeles 14 juni 2021 | Je doet wat melk in een kom, mengt dat met alginaat, voegt een snuf zout toe en voilà: er ontstaan vezels waarmee je een vegetarische hamburger... Nominatie Wageningse hoogleraar als Groene Techpionier 1 december 2017 | Hoogleraar Atze Jan van der Goot van Wageningen University & Research is genomineerd voor de Groene Techpionier van VPRO Tegenlicht. De nominatie... Minder geraffineerde ingrediĆ«nten maken levensmiddelen duurzamer 9 maart 2016 | Verduurzaming van de productie van onze dagelijkse levensmiddelen vergt een omslag in de industrieel-technologische manier van grondstofgebruik.... Wageningen University benoemt vier persoonlijk hoogleraren 22 oktober 2015 | Wageningen University heeft vier onderzoekers tot persoonlijk hoogleraar benoemd. Dit zijn Atze Jan van der Goot (Eiwitstructurering en duurzaamheid),... Biefstuk van plantaardige eiwitten 21 oktober 2015 | Een vleesvervanger, op basis van peulvruchten, die niet onderdoet voor een biefstuk. Dat is de veelbelovende toekomst en tussentijdse resultaat van...