Terug naar profiel
Contactpersoon voor... - ir. EH (Eelke) Westra
Pagina's
-
Voor voedingsmiddelenbedrijven: Duurzame verpakkingsoplossingen
Het vinden van een duurzame verpakking voor verse en houdbare voedingsmiddelen is een grote uitdaging. Want welk verpakkingsmateriaal zorgt er zowel... -
Datatechnologie en Kunstmatige Intelligentie in Agrifood
Van oogstmoment tot transporttemperatuur: de keten herbergt een schat aan informatie die gebruikt kan worden om opbrengsten te verhogen en product... -
Kwaliteitsgestuurde Logistiek
Eetrijp of liever lang houdbaar? Sturen op kwaliteit zorgt ervoor dat versproducten terecht komen bij de juiste doelgroep. Dat levert duurzame ketens,... -
Management van Naoogstkwaliteit voor Betere Inkomens
Management van kwaliteit na de oogst draagt bij aan een grotere voedselzekerheid, en aan betere leefomstandigheden voor boeren. Wageningen Food &... -
Kwaliteitsbeheersing tijdens Bewaring en Transport
Optimale condities tijdens bewaren en transport met een laag energieverbruik. Daar draait het om bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie...
Product of dienst
-
Onderzoeksfaciliteit voor naoogsttechnologie en agro food robotica
Binnen deze faciliteit wordt onderzoek gedaan naar de houdbaarheid van versproducten en de mogelijkheden voor robots binnen de agrifood sector.... -
Biobased Products Innovation Plant
The Biobased Products Innovation Plant is a large R&D facility used by Food & Biobased Research scientists to develop innovative processes to...
Nieuws
-
Internationale marktbenadering wordt succesvol door inzet Nederlandse naoogsttechnologieën en logistiek ecosysteem
8 september 2022 | Voor de Nederlandse (technologie)bedrijven in agrologistiek liggen kansen voor een succesvolle internationale marktbenadering. Dat blijkt uit een... -
WUR start actie Unpack your Challenge: 3 verpakkingsuitdagingen ontrafeld
15 november 2021 | Op 15 november startte Wageningen University & Research (WUR) de actie Unpack your Challenge. Zij roept verpakkende bedrijven in Europa op hun... -
Wageningse experts presenteren de nieuwste methoden voor kwaliteitsverbetering van groenten en fruit
14 maart 2019 | Vandaag presenteerden Wageningen University & Research en GroentenFruit Huis de nieuwste methoden en technieken voor kwaliteitsverbetering van...