Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Physics and Physical Chemistry of Foods - Elke Scholten
  • Contactpersoon voor...
Terug naar profiel

Contactpersoon voor... - prof.dr. E (Elke) Scholten

Nieuws

  • Elke Scholten benoemd tot persoonlijk hoogleraar binnen leerstoelgroep Physics and Physical Chemistry of Foods
    7 januari 2025 | Elke Scholten benoemd tot persoonlijk hoogleraar binnen leerstoelgroep Physics and Physical Chemistry of Foods - WUR Nieuws Elke Scholten benoemd tot...
  • Suikerarm ijs, maar dan niet korrelig
    25 september 2024 | De Wageningse Qi Wang heeft een nieuwe variant van suikerarm ijs ontwikkeld dat qua textuur en smelteigenschappen lijkt op traditioneel ijs. Door de...
  • prof.dr. E (Elke) Scholten
    prof.dr. E (Elke) Scholten Universitair hoofddocent
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Physics and Physical Chemistry of Foods
Adres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Postadres Postbus/POBox 17
6700AA WAGENINGEN
Telefoon +31317482288
Secretariaat +31317485515
Gebouw/kamer AXIS Y(118)/Y0033
Bodenummer 70
Expertises Levensmiddelenfysica, Levensmiddelentechnologie, Fysische chemie, Biopolymeren, Vet, Emulsies, Netwerken, Polysacchariden, Meervoudig onverzadigde vetten, Eiwit, Reologie, Sensorische evaluatie, Textuur, Gels
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring