Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Food Technology - Jacqueline Berghout
  • Projecten
Terug naar profiel

Projecten - dr. JAM (Jacqueline) Berghout

  • Verhogen duurzaamheid voedselverwerking in de keten
    Verhogen duurzaamheid voedselverwerking in de keten - WUR Project Verhogen duurzaamheid voedselverwerking in de keten One of the spearheads of MMIP D4...
  • B-TWELVE Insight
    Dit project heeft als doel om plantaardige vleesalternatieven te ontwikkelen met vitamine B12 en een vlezige smaak door middel van fermentatie.
  • dr. JAM (Jacqueline) Berghout
    dr. JAM (Jacqueline) Berghout WR Onderzoeker
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend afwezig Middag afwezig
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Food Technology
Adres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Telefoon +31317482022
Secretariaat +31317480084
Gebouw/kamer AXIS Z(118)/Z1065
Bodenummer 118
Expertises Levensmiddelentechnologie, Levensmiddelen- en bioproceskunde, Levensmiddelenproceskunde, Duurzaamheid (sustainability), Duurzaamheidsscan, Peulvruchten, Nieuwe eiwitten, Structurering van voedsel
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring