Terug naar profiel Contactpersoon voor... - J (Joost) Blankestijn Pagina's Safety and Shelf life by Design Safety and Shelf life by Design - WUR Safety and Shelf life by Design Microbiële besmettingen kunnen een grote bedreiging vormen voor de... Optimalisatie van productie van microbiële voeding en probiotica op laboratoriumschaal Optimalisatie van productie van microbiële voeding en probiotica op laboratoriumschaal - WUR Optimalisatie van productie van microbiële... WUR's MINIScreen-aanpak: versnelde ontwikkeling van plantaardige producten WUR's innovatieve MINIScreen helpt de levensmiddelenindustrie om plantaardige producten te optimaliseren door een slimme en efficiënte toepassing... WUR's MINIScreen-aanpak: versnelde ontwikkeling van plantaardige producten WUR's innovatieve MINIScreen helpt de levensmiddelenindustrie om plantaardige producten te optimaliseren door een slimme en efficiënte toepassing... Digitale suikerreductie tool voor herformulering bakkerijproducten De innovatieve digitale suikerreductie tool van Wageningen University & Research (WUR) ondersteunt de bakkerij-industrie bij het behalen van een... 12Volgende