Terug naar profiel Contactpersoon voor... - J (Joost) Blankestijn Pagina's Safety and Shelf life by Design Safety and Shelf life by Design - WUR Safety and Shelf life by Design Microbiële besmettingen kunnen een grote bedreiging vormen voor de... Optimalisatie van productie van microbiële voeding en probiotica op laboratoriumschaal Optimalisatie van productie van microbiële voeding en probiotica op laboratoriumschaal - WUR Optimalisatie van productie van microbiële... WUR's MINIScreen-aanpak: versnelde ontwikkeling van plantaardige producten WUR's innovatieve MINIScreen helpt de levensmiddelenindustrie om plantaardige producten te optimaliseren door een slimme en efficiënte toepassing... WUR's MINIScreen-aanpak: versnelde ontwikkeling van plantaardige producten WUR's innovatieve MINIScreen helpt de levensmiddelenindustrie om plantaardige producten te optimaliseren door een slimme en efficiënte toepassing... Digitale suikerreductie tool voor herformulering bakkerijproducten De innovatieve digitale suikerreductie tool van Wageningen University & Research (WUR) ondersteunt de bakkerij-industrie bij het behalen van een... 12Volgende Nieuws Minder suiker, net zo aantrekkelijk 8 juli 2021 | Hoe vergroot je de consumentenacceptatie van voedingsproducten met verlaagd suikergehalte? Wageningen Food & Biobased Research toont aan dat -... Kantelpunt bereikt voor herformulering voedingsproducten 20 maart 2019 | Het aantal mensen met overgewicht en obesitas blijft stijgen. Teveel suiker is nog steeds één van de oorzaken. Maar ook het aantal...