Terug naar profiel
Contactpersoon voor... - ir. MJG (Marieke) Meeusen-van Onna
Pagina's
-
Interventiestrategieën ontwerpen en testen
Het wetenschappelijk, onder geconditioneerde omstandigheden, testen van consumentengedrag levert inzichten op die uw marketingbeslissingen goed kunnen... -
Vermarkten van duurzame voeding: 6 tips
Hoe kan een bedrijf de klant helpen kiezen? Wageningen Economic Research geeft 6 tips. -
PPS Food Value Impact
Hoe kiezen consumenten het voedsel dat ze kopen en eten? En hoe kunnen bedrijven consumenten helpen om gezondere en duurzamere keuzes te maken en... -
Gepersonaliseerde voeding
In Nederland hebben steeds meer mensen obesitas, suikerziekte of voeding gerelateerde ziekten. Voedingsadviezen om het risico op dergelijke ziekten te... -
Kiezen, ontwikkelen en evalueren van interventies
Er zijn vele mogelijkheden om consumenten te stimuleren duurzamer en gezonder in te kopen en te eten. Maatregelen kunnen worden toegepast op het...
Nieuws
-
True Cost Accounting: transparantie over kosten van voedsel en voedselproductie
8 december 2022 | True Cost Accounting leeft. Het is een eerste stap op weg naar duurzamere productieketens voor voedsel, veevoer en non-food omdat het de ongewenste... -
Gezondere en duurzamere voeding in zorg en horeca leidt tot grotere tevredenheid
6 december 2022 | Gezonder en duurzamer aanbod van voeding in zorg en horeca leidt tot meer tevreden klanten en gasten en ook meer gemotiveerde medewerkers. Dat is een... -
WUR-studie wijst uit: Thuiszorgmedewerkers trainen in geven voedingsadvies biedt kansen
30 mei 2022 | Thuiszorgmedewerkers zijn gemotiveerd om oudere cliënten voedingsadvies te geven en hen te ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes. Ze... -
Hoe krijg je de kroket uit de kantine?
8 oktober 2020 | Hoe krijg je de kroket uit de kantine? - WUR Nieuws Hoe krijg je de kroket uit de kantine? Gepubliceerd op 8 oktober 2020 Wageningen Economic Research... -
Bedrijven en kennisinstellingen maken zich samen sterk voor duurzamere en gezondere voedselkeuzes
12 januari 2018 | Hoe kiezen consumenten het voedsel dat ze kopen en eten? En hoe kunnen bedrijven consumenten helpen om gezondere en duurzamere keuzes te maken en...