Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Food Technology - Martijn Noort
  • Projecten
Terug naar profiel

Projecten - ing. MWJ (Martijn) Noort

  • IMAGINE: Innovaties voor de productie en marketing van volledig gepersonaliseerde voedingsproducten
    Er is een groeiend inzicht hoe verschillend individuele mensen reageren op voeding, zowel fysiek maar ook in hun voedingsvoorkeuren, gedrag en...
  • Powder-based 3d printing technology
    Powder-based 3d printing technology - WUR Project Powder-based 3d printing technology Background Personalization and consumer empowerment are...
  • SMP23022 SMP Nutrifoods
    SMP23022 SMP Nutrifoods - WUR Project SMP23022 SMP Nutrifoods In Africa, rural communities traditionally prepare meals from locally grown Climate...
  • Leap Agri nutrifoods
    Leap Agri nutrifoods - WUR Project Leap Agri nutrifoods In Africa, rural communities traditionally prepare meals from indigenous foods like cassava,...
  • Food product design through powder based 3D printing
    How can powder based 3D printing technology be used to make food products with new functionalities and properties? And what other advantages may this...
  • Use cases 3D food printing
    Use cases 3D food printing - WUR Project Use cases 3D food printing The aim of the project is to create use-cases for targeted 3D printed food...
  • ing. MWJ (Martijn) Noort
    ing. MWJ (Martijn) Noort Onderzoeker - Projectleider
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Food Technology
Adres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Telefoon +31317482544
Mobiel +31621134509
Secretariaat +31317480084
Gebouw/kamer AXIS Z(118)/Z1065
Expertises Bakkerijproducten, Graanproducten, Vezels, Ontwikkelingslanden, Eiwitten, Zoutgehalte, Levensmiddelentechnologie, Zetmeel, Gluten, 3d printen, Structurering van voedsel
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring