Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Food Technology - Masja Nierop Groot
  • Publicaties
Terug naar profiel

Publicaties - dr.ir. MN (Masja) Nierop Groot

Kernpublicaties

  • Inactivation kinetics of Geobacillus stearothermophilus spores by a peracetic acid or hydrogen peroxide fog in comparison to the liquid form
    Hasmik Hayrapetyan, Louise Nederhoff, Martijntje Vollebregt, Hennie Mastwijk, Masja Nierop Groot (2020) International Journal of Food Microbiology 316:108418
  • Inactivation of conidia from three Penicillium spp. isolated from fruit juices by conventional and alternative mild preservation technologies and disinfection treatments
    Masja Nierop Groot, Tjakko Abee, Hermien van Bokhorst-van de Veen (2019) Food Microbiology 81: 108-114
  • Moderate intensity Pulsed Electric Fields (PEF) as alternative mild preservation technology for fruit juice
    R.A.H. Timmermans, H.C. Mastwijk, L.B.J.M. Berendsen, A.L. Nederhoff, A.M. Matser, M.A.J.S. Van Boekel, M.N. Nierop Groot (2019) International Journal of Food Microbiology 298:63-73
  • Overview of Food Safety Hazards in the European Dairy Supply Chain : Food safety hazards in the dairy chain
    Asselt, E.D. Van; Fels, Ine van der; Marvin, H.J.P. ; Bokhorst-van De Veen, H. Van; Nierop Groot, M. (2017) Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 16 (1). - p. 59 - 75.

Overige publicaties

Wageningen University & Research

  • dr.ir. MN (Masja) Nierop Groot
    dr.ir. MN (Masja) Nierop Groot Senior scientist Applied food microbiology
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend Beschikbaar Middag afwezig
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Food Technology
Adres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Postadres Postbus/POBox 17
6700AA WAGENINGEN
Telefoon +31317480159
Secretariaat +31317480084
Telefoon +31317475347
Gebouw/kamer AXIS Y(118)/Y2031
Bodenummer 118
Expertises Voedselmicrobiologie, Voedselkwaliteit en -veiligheid, Microbiologie, Bacterien, Bacteriële endosporen, Fermentatie, Voedselhygiene, Voedselbewaring, Voedselveiligheid, Pathogenen, Schimmels, Hogedruktechnologie, Voedselpathogenen, Microbiologische methoden
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring