Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Food, Health & Consumer Research - Monique Vingerhoeds
  • Projecten
Terug naar profiel

Projecten - dr. MH (Monique) Vingerhoeds

Projecten van MH Vingerhoeds
  • Interventies voor consumenten om watergebruik en voedselverspilling te verminderen
    Interventies voor consumenten om watergebruik en voedselverspilling te verminderen - WUR Project Interventies voor consumenten om watergebruik en...
  • Preventive health
    Preventive health - WUR Project Preventive health Empowering health through WUR capabilities on prevention -  HEAPR Last year an inventory was...
  • Verbetering van de sensorische ervaring van vleesvervangers
    De overstap naar een meer plantaardig dieet kan gunstig zijn voor zowel de planeet (milieu impact, duurzaamheid) als voor de mens (gezondheid). Met...
  • Food for vigilance
    Food for vigilance - WUR Project Food for vigilance A growing number of professionals work outside regular office hours, many of them in a type of job...
  • Stimuleren van groenteconsumptie bij jongeren
    Om de groenteconsumptie substantieel te stimuleren bij jongeren (12-18 jaar) met een lage sociaaleconomische positie, is er behoefte aan een sterke...
  • Making use of flavours to increase consumer acceptance of novel healthy food products
    Making use of flavours to increase consumer acceptance of novel healthy food products - WUR Project Making use of flavours to increase consumer...
  • dr. MH (Monique) Vingerhoeds
    dr. MH (Monique) Vingerhoeds Senior projectleider en onderzoeker
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend afwezig Middag Beschikbaar
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Food, Health & Consumer Research
Adres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Postadres Postbus/POBox 17
6700AA WAGENINGEN
Telefoon +31317480240
Secretariaat +31317480084
Gebouw/kamer AXIS X(118)/X3118
Bodenummer 118
Expertises Consumentenwetenschappen, Voedingswetenschappen en levensmiddelentechnologie, Consumentengedrag, Controlled release, Voedselproducten, Emulsies, Inkapseling in microcapsules, Octrooien, Perceptie, Eiwitten, Speeksel, Sensorische evaluatie, Sensorische wetenschappen
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring