Terug naar profiel Contactpersoon voor... - dr.ir. LAP (Ron) Hoogenboom Pagina's Effecten van stoffen op mens en dier Om te beoordelen of een voedselproduct veilig is, onderzoekt Wageningen Food Safety Research de mogelijke negatieve effecten die stoffen en... Onbekende stof Van de meeste stoffen is bekend uit welke bouwstenen ze zijn opgebouwd en met de juiste analysemethoden kunnen we ze detecteren. Maar hoe zit dat met... Onbekende bron De bron van een vervuiling in voedsel is niet altijd bekend. Maar om verdere verspreiding van een vervuiling te voorkomen is het wel belangrijk de... Dioxine analyses Dioxine analyses - WUR Dioxine analyses Dioxines zijn uiterst giftige chemische stoffen die vanuit het milieu in ons voedsel terecht kunnen komen. Na... Contaminanten Contaminanten die in de voedselketen terechtkomen vormen mogelijk risico’s voor onze volksgezondheid. Wageningen Food Safety Research onderzoekt... Nieuws Wilde runderen in uiterwaarden hebben verhoogde gehaltes schadelijke stoffen 1 december 2022 | Vlees van wilde runderen in de uiterwaarden bevatten verhoogde gehaltes aan schadelijke stoffen. Dit blijkt uit een onderzoek van Wageningen Food...