Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Food Technology - Stefano Renzetti
  • Projecten
Terug naar profiel

Projecten - dr. S (Stefano) Renzetti

  • EXTREAMS tEXturizing & Taste from side stREAMS
    EXTREAMS tEXturizing & Taste from side stREAMS - WUR Project EXTREAMS tEXturizing & Taste from side stREAMS For more sustainable and healthy...
  • LowCalFood
    LowCalFood - WUR Project LowCalFood Shifting from calorie dense to nutrient dense food while maintaining appealing textures remains a challenge for...
  • LWV20107 - EXTREAMS – tEXturizing & Taste from side stREAMS - BO-62-001-019
    LWV20107 - EXTREAMS – tEXturizing & Taste from side stREAMS - BO-62-001-019 - WUR Project LWV20107 - EXTREAMS – tEXturizing &...
  • dr. S (Stefano) Renzetti
    dr. S (Stefano) Renzetti Senior Scientist
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend afwezig Middag afwezig
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Food Technology
Adres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Telefoon +31317481424
Mobiel +31629422497
Secretariaat +31317480084
Gebouw/kamer AXIS Z(118)/Z1112
Expertises Levensmiddelenfysica, Voedingswetenschappen en levensmiddelentechnologie, Bakkerijproducten, Calorimetrie, Graanproducten, Graansoorten, Vezels, Fluorescentie-emissiespectroscopie, Planteiwitten, Reologie, Zetmeel, Gluten, 3d printen
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring