Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Food Technology - Stefano Renzetti
  • Publicaties
Terug naar profiel

Publicaties - dr. S (Stefano) Renzetti

Kernpublicaties

  • Understanding the influence of buckwheat bran on wheat dough baking performance: Mechanistic insights from molecular and material science approaches
    Miriam Zanoletti, Alessandra Marti, Mauro Marengo, Stefania Iametti, M. Ambrogina Pagani, Stefano Renzetti (2017) Food Research International
  • Rheological and thermal behavior of food matrices during processing and storage: relevance for textural and nutritional quality of food
    Stefano Renzetti, Albert Jurgens (2016) Current Opinion in Food Science
  • Role of enzymes in improving the functionality of proteins in non-wheat dough systems
    Stefano Renzetti, Cristina M. Rosell (2016) Journal of Cereal Science
  • Puff pastry with low saturated fat contents: The role of fat and dough physical interactions in the development of a layered structure
    Stefano Renzetti, Roderik de Harder, Albert Jurgens (2016) Journal of Food Engineering
  • Modulating state transition and mechanical properties of viscoelastic resins from maize zein through interactions with plasticizers and co-proteins
    Daniel P. Erickson, Stefano Renzetti, Albert Jurgens, Osvaldo H. Campanella, Bruce R. Hamaker (2014) Journal of Cereal Science

Overige publicaties

Scopus

  • dr. S (Stefano) Renzetti
    dr. S (Stefano) Renzetti Senior Scientist
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend afwezig Middag afwezig
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Food Technology
Adres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Telefoon +31317481424
Mobiel +31629422497
Secretariaat +31317480084
Gebouw/kamer AXIS Z(118)/Z1112
Expertises Levensmiddelenfysica, Voedingswetenschappen en levensmiddelentechnologie, Bakkerijproducten, Calorimetrie, Graanproducten, Graansoorten, Vezels, Fluorescentie-emissiespectroscopie, Planteiwitten, Reologie, Zetmeel, Gluten, 3d printen
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring