Conferentie

5th Polar Shipping Summit

Tijdens de ACI 's 5th Polar Shipping Summit krijgt u informatie om uw schip en bemanning goed voor te bereiden om succesvol te navigeren langs de pool.

Organisator ACI - Active Communications International
Datum

wo 26 februari 2014 tot do 27 februari 2014

Locatie London, UK
MAS5_600x80.jpg

U kunt Arctic deskundigen ontmoeten uit Canada, Rusland, de VS en Europa, waarmee u van gedachten kunt wisselen over de  beste oplossingen voor de actuele operationele uitdagingen, strategie en de recente ontwerp- en technologische innovaties. Vanuit de kant van de overheid wordt u geïnformeerd over het beleid en de wijzigingen in de regelgeving de komende jaren en wordt begrip gevraagd voor de strategie van de regering voor de Arctische ontwikkeling in poolcirkels .

De Summit zal zich richten op de technologische, operationele en logistieke uitdagingen waarmee reders in barre Arctische omstandigheden te maken krijgen. Aandacht is er voor de belangrijkste ontwikkelingen op gebied van transport en regelgeving in het Noordpoolgebied; commerciële, communicatie- en veiligheidskwesties. Extra nadruk zal worden gelegd op het evalueren van potentiële kansen in de regio.

Tijdens deze Summit worden, door middel van presentaties, ronde tafel discussies en case studies praktische oplossingen gezocht voor problemen van Arctische scheepvaart en worden de nieuwste innovaties van technologie op dit specialistische gebied gepresenteerd.

Voor 15% discount op de registratie of voor de hele brochure, neem contact op met Mohammad Ahsan on +44 (0)20 3141 0606 or mahsan@acieu.net of kijk op  http://v11.vuturevx.com/exchange-sites/Whitmore Group/59/events-pdfs-eu/mas5-agenda-mkt.pdf.