Deelnemers van de cursus Governance and Food Safety in International Food Chains in lab

Cursus

Bestuur en voedselveiligheid in internationale voedselketens 2021

Hoe kunnen overheden, producenten, verwerkers en andere actoren in de voedselproductieketen maatregelen ontwikkelen en implementeren om veilige levensmiddelen te garanderen? In complexe voedselvoorzieningsketens is het niet eenvoudig om een passend niveau van voedselveiligheid en voedselzekerheid te garanderen zonder daarbij te voldoen aan diverse soorten regels, voorschriften en inspecties. Om veilige levensmiddelen te leveren en te zorgen voor duurzame bedrijfsvoering moeten belanghebbenden in de hele waardeketen wetenschappelijk verantwoorde en praktische beheers-, toezichts- en handhavingsmaatregelen ontwikkelen en/of implementeren. Deze drie weken durende cursus stelt u in staat om de voedselveiligheid in de hele waardeketen te beoordelen en belanghebbenden te stimuleren deze te verbeteren.

Organisator Wageningen Centre for Development Innovation
Datum

ma 8 maart 2021 tot vr 28 mei 2021

Duur Part-time, 8 uur per week (12 weken)
Locatie Online sessies
Prijs € 4.600,00
Scholarship beschikbaar Ja

Dit is een Engelstalige cursus. Voor meer informatie: