MOOC

Capstone Business and Operations for a Circular Bio-Economy

Dit capstone-project vormt het sluitstuk van de online MicroMasters Business and Operations for a Circular Bio-Economy. In dit deel staat interdisciplinariteit centraal en worden de diverse onderdelen van deze MicroMasters aan elkaar gekoppeld.

Organisator Wageningen University & Research
Registratie periode

ma 4 november 2019 tot do 26 november 2020

di 20 oktober 2020 tot di 7 december 2021

Datum

di 3 december 2019 tot do 21 januari 2021

di 1 december 2020 tot di 1 februari 2022

Duur 8 weken, 15-20 uur per week
Locatie Online
Certificaat Lesstof gratis, voeg een geverifieerd certificaat toe voor €261

Over de cursus

In de eerste drie vakken van de MicroMasters leer je over de verschillende stappen in biobased processen, en de zakelijke en logistieke aspecten die je moet overwegen voor je een bepaald proces kiest. In dit capstone project werk je aan het integreren van de technologische sectie met de business en operations secties om een duurzame biobased praktijk te ontwikkelen. De focus ligt op het combineren van de diverse aspecten in een integraal onderzoek op basis van literatuuronderzoek en toegepast op een praktijkcasus.

Je krijgt tips en adviezen over literatuuronderzoek om de informatie en publicaties die je nodig hebt te vinden. Op verschillende momenten ontvang je feedback, zowel op je onderzoeksvoorstel als je eindverslag. Dit verslag moet een weerspiegeling vormen van de academische onderzoekscapaciteiten op masterniveau, d.w.z. het definiëren van een onderzoeksvoorstel, gedegen literatuuronderzoek, methodologie, gegevens, resultaten en conclusies en een discussie.

Het capstone-project is alleen toegankelijk voor ID-geverifieerde online MicroMaster studenten die alle andere MOOCs van de MicroMasters met een voldoende hebben afgesloten en derhalve een ‘verified certificate’ behaald hebben voor:

Naar de MicroMasters

Na het afronden van dit vak ben je in staat om:

  • Een kwalitatief goed onderzoeksvoorstel te schrijven op het snijvlak van technologische, zakelijke en logistieke aspecten van de circulaire economie
  • Wetenschappelijke literatuur te vinden en interpreteren
  • Methodes toe te passen om een duurzame biobased praktijk te ontwikkelen

Ontmoet de docenten