Collegereeks Bedrijfskunde voor de agribusiness

De agri en food sector is continu in beweging. Nieuwe trends en ontwikkelingen dwingen u als professional telkens in te spelen op veranderende marktkansen. Dit geldt niet alleen voor de agrarische ondernemer, maar ook voor professionals actief in de toeleverende industrie, de afzet en verwerking, of de dienstverlening. Kortom, als professional werkzaam in de agri en food sector is het een hele klus om up to date te blijven.

Organisator Wageningen Academy

di 3 maart 2020

Duur 6 bijeenkomsten
Locatie Nederland
Locatie Breukelen

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met Boerderij Academy en Nyenrode Business Universiteit.

*Voor meer informatie en registratie kijk op de website van Nyenrode.

Programma en onderwerpen

Tijdens deze reeks maakt u kennis met de belangrijkste processen die zich afspelen in het agrarische bedrijfsleven. U leert over productie, personeelsmanagement, verkoop, marketing, export, ketenmanagement/ samenwerking, logistiek en financiën.
- Leer alles over de bedrijfsmatige kant van de agrarische wereld, van financiële zaken tot marketing en logistieke uitdagingen.
- Maak keuzes vanuit strategisch perspectief.
- Leer hoe het denken in ketens leidt tot een betere bedrijfsvoering.
- Leer van én met elkaar.
- Wees de ideale gesprekspartner in de agri business

De leergang bestaat uit een zestal college's gegeven door diverse sprekers.

College1: Strategie
College2: Keteninnovatie en bedrijfsmodellen
College3: Financiën
College4: Logistiek
College5: Verandermanagement
College6: Ondernemerschap en innovatieve bedrijfsvoering

Doelgroep

Medewerkers van bedrijven die goederen en diensten leveren aan land- en tuinbouwbedrijven of zorgen voor verwerking, afzet en transport van agrarische producten van de primaire land- en tuinbouwbedrijven.
Logistiek Managers, Kwaliteitsmanagers, Commercieel managers, Marketing managers, Financieel adviseurs, Ondernemers (boeren/ tuinders).

Resultaat

Na afloop van het programma;

• Weet je alles over de bedrijfsmatige kant van de agrarische wereld, van financiële zaken tot marketing en logistieke uitdagingen.
  • Ben je in staat keuzes te maken vanuit strategisch perspectief.
  • Weet je hoe het denken in ketens leidt tot een betere bedrijfsvoering.
  • Ben je een gesprekspartner in de agribusiness.
  • Heb je veel kennis en ervaring uitgewisseld met de andere deelnemers.

> FAQs

Meer cursussen en trainingen