Cursus Voedselwetgeving

Cursus

Cursus Voedselwetgeving

In deze cursus komen onderwerpen als de algemene levensmiddelenverordening (General Food Law), aansprakelijkheid, levensmiddelenhygiëne, chemische contaminatie, verpakkingsmaterialen, voedselfraude, additieven en etikettering aan bod. De cursus biedt een sterk inhoudelijk aanbod, met een praktische inslag.

Organisator Wageningen Academy
Datum

wo 14 oktober 2020 tot do 15 oktober 2020

Duur 2 dagen
Locatie location_type_wageningen

Registratie deadline: 28 september 2020
Direct aanmelden of download de brochure.

Waarom deze cursus volgen?

Na de cursus beschikt u over verdiepend inzicht op het gebied van Europese voedselwetgeving. U bent bekend met de actuele kennis en praktische inzichten betreffende de verschillende verordeningen.

Voor wie is deze cursus?

Bent u werkzaam in de voedingsindustrie? En bent u op zoek naar verdiepende inhoudelijke kennis? Heeft u te maken met reguleringszaken, voedselkwaliteit en –veiligheid of productontwikkeling? Bijvoorbeeld als kwaliteitsmanager, voedselveiligheidsspecialist of regulatory affairs manager? Of bent u werkzaam als advocaat of jurist voor levensmiddelenbedrijven? Dan is deze cursus precies wat u zoekt!

Programma en onderwerpen

De onderwerpen van de cursus worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en de koppeling naar de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Algemene levensmiddelenverordening (General Food Law)
  • Aansprakelijkheid
  • Levensmiddelenhygiëne
  • Etikettering
  • Voedselfraude
  • Chemische contaminatie
  • Additieven
  • Verpakkingsmaterialen

Cursusleider

De cursusleider van deze cursus is Prof. dr. mr. B. (Bernd) van der Meulen, European Institute for Food Law.

Meer informatie & inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de cursus Voedselwetgeving of download eerst de brochure. Vragen? Neem contact op met de programmamanger Astrid Kühlkamp-Kleissen.

Veelgestelde vragen

FAQ

Meer cursussen en trainingen

Agenda

Maatwerk

Nieuwsbrief

Aanmelden