Cursus

Cursus recente inzichten in de rol van de Maillard reactie - impact op gezondheid en ziekte

Wie houdt er niet van smaakvolle voeding? Zowel in humane voeding als huisdiervoeding is de Maillard reactie een bekend verschijnsel, die smaak, kleur en aroma aan het voedsel geeft. Afhankelijk van het proces kunnen, zowel gunstige als nadelige, Maillard Reactie Producten (MRPs) ontstaan. Kennis van de verschillende MRPs, zowel de gezonde als de pathogene, is noodzakelijk om voedzaam, smaakvol en veilig voeding te produceren voor mens en dier. Deze cursus biedt u de laatste inzichten en actuele kennis op het gebied van de Maillard reactie en MRPs, daarbij is er gekozen voor een aanpak waarbij zowel humane voeding als pet food kennis aan elkaar wordt gekoppeld om beter inzicht te krijgen op deze belangrijke, alledaagse reactie.

Organisator Wageningen Academy, Leerstoelgroep Diervoeding
Datum

vr 17 mei 2019

Duur 1 dag
Setup Campus WUR
Prijs € 650,00

De voertaal tijdens deze cursus is Engels. Meer informatie is te vinden op de Engelstalige cursuspagina.