Product of dienst

EMIGMA - NSEIMS - model voor tijdreeksgegevens

EMIGMA / NSEIMS is een applicatie waarmee geaggregeerde tijdreeksgegevens opgeslagen en gevisualiseerd kunnen worden.

Dit systeem biedt ook mogelijkheden om verbanden tussen tijdsreeksen te analyseren, meegeleverde rapporten te openen en door te linken naar informatie op het internet.

In de nieuwste versie is een pdf opzoekfunctie aangebracht. via deze functie is het mogelijk direct achtergrondinformatie na te zoeken op internet, zonder dat de gebruiker daarvoor relevante dataseries hoeft te bekijken of te openen. In deze nieuwste versie is het mogelijk om via deze uitbreiding ook filmpjes in avi-format te bekijken van bijvoorbeeld modelschattingen die door ERSEM (European Regional Seas Ecological Model) gegenereerd zijn. Verder is het aantal opgenomen dataseries sterk uitgebreid.

» Download: EMIGMA (Let op! Zip-file 400 Mb)

» Presentatie EMIGMA
» Handleiding EMIGMA