Symposium

Eindsymposium Greenport Campus innovatie support

Greenport Campus innovatie support loopt als project dit najaar af. Een deel van de activiteiten zal voortgezet worden onder Greenport Horti Campus en de Innovatie en Demonstratie Centra (IDC’s). Om deze overgang te markeren organiseert Greenport Campus op woensdag 25 september een eindsymposium. Bij dit symposium willen we zowel terugblikken op behaalde resultaten als vooruitkijken naar de toekomst van innovatie in de glastuinbouw in Zuid-Holland.

Organisator Greenport Campus
Datum

wo 25 september 2013 15:30 tot 18:30

Locatie Bleiswijk
Violierenweg 1-3
2665 MV Bleiswijk
0317 - 485 606

Voorlopig programma

Presentatie van innovatieprojecten

Ondernemers aan het woord over hun innovaties: wat hadden ze voor ogen, wat hebben ze bereikt en hoe heeft men gebruikt gemaakt van Greenport Campus (o.a. Plantenkwekerij Van der Lugt B.V.).

Samenwerken aan innovatie

Partners in Greenport Campus vertellen over de unieke samenwerking binnen het project en de valkuilen die ze daarbij zijn tegengekomen.

 Presentatie Kennisvalorisatie Greenport Horti Campus

In september vindt een workshop plaats waarin samenwerkingsvormen op het gebied van innovatie en valorisatie worden geĆÆnventariseerd en geĆ«valueerd. In de huidige tijden van grote veranderingen (topsectoren, verdwijnen Productschap Tuinbouw) is ook de manier waarop de sector innovatie aanpakt toe aan een kritische herbeschouwing. De resultaten van deze workshop worden gepresenteerd.

Paneldiscussie over Innovatie en Kennisvalorisatie o.l.v. Kees de Gooijer (TKI Agri&Food, TKI Bobased en Food & Nutrition Delta)

Op basis van de resultaten van de workshop Kennisvalorisatie wordt een palet geschetst van nieuwe en/of verbeterde vormen van samenwerking waarmee de glastuinbouwsector internationaal voorop kan blijven lopen. Tijdens dit onderdeel willen we de discussie voeren hoe we in de toekomst met innovatie om willen gaan.

Netwerkborrel

Onder het genot van een hapje en een drankje is er gelegenheid na te praten.

Het definitieve programma volgt binnenkort, reserveer deze datum vast in uw agenda!