Product of dienst

English Skills Lab 1: Academic Grammar & Vocabulary refresher course

Heb je tijdens je universitaire opleiding weleens moeite om de Engelse grammatica op correcte wijze toe te passen? Wil je een academische woordenschat opbouwen die je nodig hebt om je academische vaardigheden goed te kunnen benutten? Deze cursus leert studenten om het Engels doeltreffend te gebruiken tijdens hun academische traject. De cursus behandelt en ontwikkelt het gebruik van de wezenlijke aspecten van de Engelse grammatica en vocabulaire om op universitair niveau te slagen.

De lessen vinden plaats op de Wageningen University & Research Campus, in het Forumgebouw.

Doelgroep

English Skills Lab 1 is bestemd voor BSc-/MSc-studenten die hun academische grammatica en vocabulaire willen opfrissen.

Cursusniveau

English Skills Lab 1: B1/B2

Cursusinhoud

Elke les zal zich richten op specifieke taalaspecten (op basis van grammatica en vocabulaire). Er is tijdens de les ruime gelegenheid tot oefenen en het krijgen van vertrouwen in het correcte gebruik van het Engels. Tijdens deze cursus wordt van studenten verlangd dat ze taalopdrachten doen als zelfstudie. Hierdoor blijft er meer tijd over in de les voor het stellen van vragen, het geven van feedback en oefenen.

 • Te behandelen grammatica: Aan bod komen de verleden tijd, tegenwoordige tijd en toekomende tijd van werkwoorden, het maken van vergelijkingen en woordvolgorde in het Engels.
 • Te behandelen vocabulaire: Aan bod komen tal van onderwerpen op het gebied van academische werkwoorden, bijvoegelijke naamwoorden, zelfstandige naamwoorden, bijwoorden, het praten over afbeeldingen en het doen van beschouwingen in academisch Engels.

Na afronding van het English Skills Lab 1 kun je je algehele vaardigheden in academisch Engels uitbreiden via English Skills Lab 2.

  Planning

  De cursus omvat 8 werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dien je rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie per week om het gewenste niveau te bereiken.

  Lestijden en -data

  De cursus English Skills Lab 1 wordt jaarlijks in januari, maart en oktober gegeven. De eerstvolgende cursusronde start op 23 januari 2020.

  Startdatum Einddatum Lesdag Tijd
  23 januari 2020 2 april 2020 Donderdag 19.30 - 21.15 uur

  Cursusmateriaal

  Cursisten hebben toegang tot Brightspace, waar ze al het nodige cursusmateriaal kunnen vinden.

  Certificering en toetsing

  Om een certificaat van Wageningen in'to Languages te ontvangen, dien je bij minimaal 80% van de lessen aanwezig te zijn.

  Cursusprijs

  BSc/MSc WUR Studententarief € 60,-
  Medewerkerstarief € 250,-
  Regulier tarief € 275,-

  Vóór inschrijving: Placement Test

  Voor al onze Engelse cursussen is een score op een Placement Test (OOPT) vereist. Voor English Skills Lab 1 is een OOPT-score van 50 tot 70 nodig. Via onze online agenda kun je een afspraak inplannen. Als je onverhoopt je afspraak moet afzeggen, laat ons dit dan weten via 0317 48 25 52 of mail naar into@wur.nl. Het is niet mogelijk deze afspraak online te annuleren.

  Online agenda