Product of dienst

English Speaking & Pronunciation 1

Zou je graag vloeiender Engels spreken? Heb je soms moeite om het Engels duidelijk of correct uit te spreken? Vormt je accent een belemmering voor goede communicatie? Wil je natuurlijker overkomen in het Engels?
Deze cursus helpt je om alle facetten van de uitspraak te verbeteren: individuele klanken, je intonatie, hoe je de klemtoon legt tijdens het spreken en hoe je natuurlijker kunt klinken als je Engels spreekt. Er is volop ruimte om te oefenen met spreken en voor het geven en ontvangen van feedback.

De lessen vinden plaats op de Wageningen University & Research Campus, in het Forumgebouw.

Doelgroep

De cursus English Speaking & Pronunciation 1 is bestemd voor BSc-/MSc-studenten die hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren ten aanzien van hoe vloeiend ze spreken en/of voor iedereen die zijn Engelse uitspraak wil verbeteren.

Cursusniveau

English Speaking & Pronunciation 1: B2 en hoger

Cursusinhoud

Elke les zal zich richten op een specifiek aspect van spreekvaardigheid. Er is tijdens de les gelegenheid om te oefenen en feedback te geven. De aspecten die worden behandeld omvatten individuele klanken, klemtoon van woorden en nadruk in zinnen, intonatie, afbreken en pauzeren in het Engels en het ontwikkelen van een duidelijke articulatie en nadruk. De cursus is zeer praktijkgericht en geeft de gelegenheid tot het oefenen van spreek- en luistervaardigheid.

Na afronding van de cursus English Speaking & Pronunciation ben je wellicht ook geïnteresseerd in Academic Writing, een van de English Skills Labs of English Presenting & Performance.

  Planning

  De cursus omvat 8 werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dient je rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie per week om het gewenste niveau te bereiken.

  Lestijden en -data

  De cursus English Speaking & Pronunciation 1 wordt jaarlijks in januari, april en eind september/begin oktober gegeven.

  Dag Startdatum Einddatum Tijd
  Woensdag 22 april 24 juni 19.30-21.15

  Cursusmateriaal

  Cursisten hebben toegang tot Brightspace, waar ze al het nodige cursusmateriaal kunnen vinden.

   Certificering en toetsing

   Om een certificaat van Wageningen in'to Languages te ontvangen, dien je bij minimaal 80% van de lessen aanwezig te zijn.

   Cursusprijs

   BSc/MSc WUR Studententarief € 60,-
   Medewerkerstarief € 250,-
   Regulier tarief € 275,-

   Vóór inschrijving: Placement Test

   Voor al onze Engelse cursussen is een score op de Placement Test (OOPT) vereist. Voor English Speaking & Pronunciation 1 is een OOPT-score van 70 of hoger nodig. Via onze online agenda kun je een OOPT-afspraak inplannen. Als je onverhoopt je afspraak moet afzeggen, laat ons dit dan weten via 0317 48 25 52 of mail naar into@wur.nl. Het is niet mogelijk deze afspraak online te annuleren.

   Online agenda

   VANWEGE HET CORONAVIRUS WORDEN ER TOT EN MET 6 APRIL GEEN OOPT TESTEN AFGENOMEN.