Product of dienst

English Speaking & Pronunciation 1 (online cursus)

Zou je graag vloeiender Engels spreken? Heb je soms moeite om het Engels duidelijk of correct uit te spreken? Vormt je accent een belemmering voor goede communicatie? Wil je natuurlijker overkomen in het Engels?
Deze online cursus helpt je om alle facetten van de uitspraak te verbeteren: individuele klanken, je intonatie, hoe je de klemtoon legt tijdens het spreken en hoe je natuurlijker kunt klinken als je Engels spreekt. Er is volop ruimte om te oefenen met spreken en voor het geven en ontvangen van feedback.

Deze cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Doelgroep

De cursus English Speaking & Pronunciation 1 is bestemd voor BSc-/MSc-studenten die hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren ten aanzien van hoe vloeiend ze spreken en/of voor iedereen die zijn Engelse uitspraak wil verbeteren. Het maximale aantal deelnemers per groep is 16.

Cursusniveau

English Speaking & Pronunciation 1: B2 en hoger

Cursusinhoud

Elke les zal zich richten op een specifiek aspect van spreekvaardigheid. Er is tijdens de les gelegenheid om te oefenen en feedback te geven. De aspecten die worden behandeld omvatten individuele klanken, klemtoon van woorden en nadruk in zinnen, intonatie, afbreken en pauzeren in het Engels en het ontwikkelen van een duidelijke articulatie en nadruk. De cursus is zeer praktijkgericht en geeft de gelegenheid tot het oefenen van spreek- en luistervaardigheid.

Na afronding van de cursus English Speaking & Pronunciation ben je wellicht ook geïnteresseerd in Academic Writing, een van de English Skills Labs of English Presenting & Performance.

  Planning

  De cursus omvat 8 online werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dient je rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie per week om het gewenste niveau te bereiken.

  Lestijden en -data

  Startdatum Einddatum Dag Tijd
  23 Februari 13 april woensdag 19.30-21.15

  Cursusmateriaal

  Cursisten hebben toegang tot Brightspace, waar ze al het nodige cursusmateriaal kunnen vinden.

   Certificering en toetsing

   Om een certificaat van Wageningen in'to Languages te ontvangen, dien je bij minimaal 80% van de lessen aanwezig te zijn.

   Cursusprijs

   BSc/MSc WUR Studententarief € 60,-
   Medewerkerstarief € 250,-
   Regulier tarief € 275,-

   Wat kun je verwachten bij onze online cursussen?

   • Persoonlijke aandacht van een deskundige docent
   • Groepslessen op vaste dagen en tijdstippen
   • Slides of whiteboard
   • Interactie met docent en medecuristen
   • Samenwerken in kleine groepjes
   • Interactieve werkvormen en online opdrachten
   • Huiswerk en lesmateriaal in een online leeromgeving