Product of dienst

English Speaking & Pronunciation 2 (online cursus)

Zou je graag nog vloeiender Engels spreken? Heb je soms moeite om het Engels duidelijk of correct uit te spreken? Of heb je de cursus Speaking & Pronunciation 1 gevolgd, en wil je aan de slag met je persoonlijk leerdoelen?

Deze online cursus helpt je om alle facetten van je uitspraak verder te verbeteren: individuele klanken, je intonatie, waar je de klemtoon legt tijdens het spreken en hoe je natuurlijker kunt klinken als je Engels spreekt. Er is volop ruimte om te oefenen met spreken en voor het geven en ontvangen van feedback.
Deze cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Doelgroep

De cursus English Speaking & Pronunciation 2 is bestemd voor BSc-/MSc-studenten die de cursus Speaking en Pronunciation 1  hebben gevolgd en door willen met het uitvoeren van werkplan dat ze in die cursus hebben opgesteld. Daarnaast is de cursus uitermate geschikt voor iedereen die hun communicatieve vaardigheden verder willen verbeteren ten aanzien van hoe vloeiend ze spreken en/of zijn Engelse uitspraak wil verbeteren. Het maximale aantal deelnemers per groep is 16.

Cursusniveau

English Speaking & Pronunciation 2: OOPT 90 en hoger.

Cursusinhoud

Elke les zal zich richten op een eenieders specifiek leerdoel met betrekking tot van spreekvaardigheid. In de cursus Speaking & Pronunciation 1, maken de cursisten een werkplan. Nu is tijdens de les gelegenheid om te oefenen en feedback te geven. Voor nieuwe deelnemers helpt de docent bij het opstellen van een werkplan naar aanleiding van een intake.

De aspecten die worden behandeld zijn onder andere individuele klanken, klemtoon van woorden en nadruk in zinnen, intonatie, afbreken en pauzeren in het Engels en het ontwikkelen van een duidelijke articulatie en nadruk. De cursus is zeer praktijkgericht en geeft de gelegenheid tot het oefenen van spreek- en luistervaardigheid, waarbij individuele leerdoelen aan bod kunnen komen.

Na afronding van de cursus English Speaking & Pronunciation ben je wellicht ook geïnteresseerd in Academic Writing, een van de English Skills Labs of English Presenting & Performance.

  Planning

  De cursus omvat 8 online werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dient je rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie per week om het gewenste niveau te bereiken.

  Lestijden en -data

  De cursus English Speaking & Pronunciation 2 wordt jaarlijks in januari, april en eind september/begin oktober gegeven.

  Startdatum Einddatum Dag Tijd
  17 februari 14 april woensdag 19.30-21.15

  Cursusmateriaal

  Cursisten hebben toegang tot Brightspace, waar ze al het nodige cursusmateriaal kunnen vinden.

   Certificering en toetsing

   Om een certificaat van Wageningen in'to Languages te ontvangen, dien je bij minimaal 80% van de lessen aanwezig te zijn.

   Cursusprijs

   BSc/MSc WUR Studententarief € 60,-
   Medewerkerstarief € 250,-
   Regulier tarief € 275,-

   Vóór inschrijving:

   1. Oxford Placement Test
   English Speaking & Pronunciation 2  is een OOPT-score van 90 of hoger vereist. Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl. Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inlogcode en uitleg voor de test. Deze test kun je op eigen gelegenheid maken. Wij adviseren je de test zo snel mogelijk te maken. Tip: Zorg dat je de gehele test ongestoord kan maken. Je hebt maximaal 80 minuten om de test te doorlopen. Het is niet mogelijk om de test te onderbreken en op een later moment te hervatten. De test bevat een luistergedeelte, gebruik een goede koptelefoon of speaker om de fragmenten te beluisteren.

   Uitslag Heb je de test gemaakt? Stuur dan een mail naar into@wur.nl zodat we de uitslag met je kunnen delen. Voor vragen over deze test zijn wij te bereiken via: + 31 (0) 317 48 25 52 of into@wur.nl.

   2. Verstuur de score van de Oxford placement test via het inschrijfformulier aan de rechterkant.

   3. Video- of geluidsfragment. Om er voor te zorgen dat de docent een goed beeld heeft van jouw behoeften op het gebied van spreekvaardigheid en uitspraak verzoeken we je een video- of geluidsfragment op te nemen van 2-3 minuten. Het is van belang dat je vrijuit spreekt en deze opname niet voorbereidt of oefent. Je kunt jezelf voorstellen, welke studie je doet en vertellen over je hobby’s of interesses. Je kunt ook vermelden welke spraak- en uitspraakgebieden volgens jou meer aandacht nodig hebben. Upload het geluidsfragment. Bekijk de uitleg via de onderstaande link.

   Upload geluidsfragment